Софарма Трейдинг е една от най-големите български компании и лидер във фармацевтичния сектор. Компанията е пионер във въвеждането на най-добрите световни практики у нас и предпочитан партньор на производители, търговци на едро, аптеки и болнични заведения и инвеститори.

Трите важни ценности в основата на успешния бизнес модел на Софарма Трейдинг са иновациите, екипния дух и страстта, с които компанията посреща своите клиенти и партньори.

Днес Софарма Трейдинг предлага на своите клиенти:

• Разнообразие от близо 15 000 фармацевтични артикула, сред които портфолио от международно наложили се ексклузивни брандове, лекарствени продукти, медицински консумативи, санитарно-хигиенни материали, витамини, хранителни добавки, козметика, медицинска апаратура и оборудване.

• Цялостни решения за болничния пазар – освен дистрибуторска услуга за доставка на всички продукти част от портфолиото на компанията са и решения “до ключ” за изграждане на лечебни и болнични заведения.

• 100% национално покритие на територията на България и достъп до всяка точка на страната в рамките на 4 часа, благодарение на модерните си складови бази в 3 ключови града – София, Варна и Велико Търново.

• Качествена дистрибуционна услуга чрез собствен автопарк от над 130 транспортни средства и възможност продуктите да достигнат бързо и лесно до над 3000 клиента.

• Цялостни логистични решения по внос, съхранение и дистрибуция на стоки до крайни клиенти.

• Маркетинг и рекламни услуги за налагане на продукти на българския пазар, производство на местни и международни компании.

През 2015 година, Софарма Трейдинг стартира регионалната си експанзия извън България, навлизайки на сръбския пазар. През същата година компанията откри и първите, собствени ритейл обекти на аптечен пазар под марката SOpharmacy.

За предоставянето на висококачествени услуги в компанията се грижат близо 1500 човека, които имат достъп до най-модерните технологии и световно ноу-хау. Те им позволяват да създават успешни съвременни фармацевтични решения както за крайния клиент, така и за бизнес партньорите на компанията.

Софарма Трейдинг е внедрила Интегрирана система за управление, съгласно изискванията на множество международни стандарти за управление като ISO 9001 – Система за управление на качеството, ISO 14001 – Система за управление на околната среда, ISO 27001 – Система за управление на сигурност на информацията, BS OHSAS 18001 – Система за управление на здраве и безопасност при работа, Good Distribution Practices – Добра Дистрибуторска практика.

Categories:

SC Conference

FREE
VIEW